Kim Kardashian en Pete Davidson Beeld © Getty Images

Zo verliefd zijn Kim en Pete: 'Hij heeft meerdere tattoos voor me gezet'

17 maart 2022 11:41

Het gaat blijkbaar bijzonder goed tussen Kim Kardashian (41) en Pete Davidson (28). De realityster onthult in de talkshow van Ellen DeGeneres (64) dat haar vriendje hun liefde op zijn lichaam heeft laten vereeuwigen met meerdere tatoeages. Ook geeft ze eindelijk zélf tekst en uitleg over hun opbloeiende relatie, waarover de afgelopen maanden ontzettend veel gezegd en geschreven is.

"Het voelt zó goed, dat wil ik voor altijd vasthouden"

Toen de sms-uitwisseling tussen Pete en Kanye West, Kims ex-man, door een vriend van Pete werd gelekt, bleek de comedian een selfie te hebben gestuurd waarop 'ie in bed lag met Kim. Oplettende fans van de realityster merkten direct op dat Kims nieuwe vriendje haar naam had getatoeëerd op zijn borst.

Kim bevestigt dat bij Ellen, maar het gaat hierbij niet om een normale tattoo, legt ze uit. "Het is een brandmerk", verklaart ze. "Hij wilde iets anders doen. (...) Hij wilde iets wat 'ie niet meer kon verwijderen, iets wat als een litteken voor eeuwig blijft zitten." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Instagram schorst Kanye West na racistische opmerking

"Hij heeft een aantal tatoeages voor me gezet", laat ze vervolgens weten. "De andere zijn gewoon lieve dingen. Mijn favoriet is eentje die zegt: 'Mijn vriendin is een advocaat.'" Kim vindt het 'zo schattig' dat Pete zich meerdere plakplaatjes heeft laten aanmeten, maar wil niet uitweiden over hoeveel het er zijn en hoe de rest eruitziet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian haalt uit naar Ye: 'Verdraai de waarheid niet'

Onlangs deelde Kim voor het eerst kiekjes met haar nieuwe lover op Instagram. "We hebben zoveel schattige foto's samen die ik zou willen delen, omdat ze zo zoet zijn", legt ze uit.

"Blijkbaar is het niet officieel als je het niet op social media deelt", geint ze. "Het voelt goed. (...) Ik ben ervoor gegaan. Ga ervoor en vind je geluk. Ik heb m'n tijd genomen en het voelt zó goed, dat wil ik voor altijd vasthouden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pete Davidson heeft tattoo voor Kim Kardashian laten zetten

Kanye's Instagram-account is momenteel tijdelijk opgeheven wegens zijn uitspraken en aanvallen jegens Pete. De tumultueuze scheiding van Kimye doet veel stof opwaaien. Mediadeskundige Eric de Munck vindt er het zijne van: 

Eric geeft duidelijkheid over ordinaire mediaruzie Kim en Kanye

03:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!