Sylvie Meis Beeld © ANP

Sylvie Meis denkt met weemoed terug aan vrijgezellenbestaan

17 maart 2022 11:35

Ze is zo'n anderhalf jaar getrouwd met Niclas Castello (43), maar Sylvie Meis (43) geeft nu in een interview met het Duitse 'RTL' aan dat ze daarvoor ook met volle teugen van het vrijgezellenleven genoot. En dat heeft stiekem alles te maken met haar man.

"Natuurlijk kijk ik om me heen. Het zou zonde zijn als ik niet om me heen kijk"

Sylvie Meis hield ervan vrijgezel te zijn en te daten, vertelt ze in het interview. "Ik vond dat spannend en ik verheugde me op de dates. En natuurlijk zorgde het ook voor adrenaline, dat je altijd de ware tegen kon komen."

In haar echtgenoot Niclas vond ze wat ze zocht. "Ik heb dat met mijn man ook zo ervaren. Het is het mooiste ter wereld als je echt je soulmate hebt gevonden. Je herkent zoveel in de ander en je voelt dat het anders is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis trots: zoon Damián treedt in voetsporen vader

In de Duitse versie van het programma Love Island helpt de diva nu singles met hun zoektocht naar de ware en daarbij geeft ze haar eigen ogen ook de kost. "Ik, als gelukkig getrouwde vrouw, heb ook ogen", geint ze. "Natuurlijk kijk ik om me heen. Het zou zonde zijn als ik niet om me heen kijk."

Volgens de presentatrice staat het realityprogramma nu eenmaal bekend om de knappe deelnemers. "We vinden altijd de heetste en fitste singles, het is een feestje om dat te zien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Man van Sylvie Meis onder vuur na onthulling kunstwerk

Ondanks dat Sylvie en Niclas elkaars soulmates zijn, verschillen ze erg van elkaar. Zo houdt Syl van de spotlights en blijft haar man liever in de schaduw. Tot een paar weken terug; toen verschenen ze samen voor de camera. Je ziet het in de video hieronder.

Sylvie Meis en Niclas verschijnen voor het eerst samen voor de camera

03:38

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!