Rico Verhoeven met dochters Jazlynn en Mikayla Beeld © ANP

Rico Verhoeven: 'Mijn zevenjarige dochter wil ook vechten'

17 maart 2022 13:15

Het kickboksen is er bij de kinderen van Rico Verhoeven (32) met de paplepel ingegoten, want naast een meervoudig wereldkampioen als vader is hun moeder Jacky Duchenne (36) ook geen onbekende in de bokswereld. Het is dus niet zo gek dat hun 7-jarige dochtertje Jazlynn nu al overweegt om de ring in te stappen. Aan 'LINDA.' vertelt trotse vader Rico over de ambities van zijn dochter.

"Ze heeft ook mijn mentaliteit"

Hoewel Jazlynn nog erg jong is, lijkt ze vastberaden over haar toekomstplannen. "Mijn zevenjarige dochter denkt wel dat ze wil gaan vechten", zegt Rico in het blad. Ondanks dat kinderen natuurlijk soms maar wat roepen, denkt Rico dat de plannen van zijn dochter Jazlynn zo gek nog niet zijn. "Ik zie al dat het er echt in zit. (...) Ze heeft ook mijn mentaliteit, ik vind het gewoon eng."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rico Verhoeven in de wolken met nieuwe liefde: 'Fijn om leven te delen'

Jazlynn laat er geen gras over groeien, want ze wil meteen aan de slag. Zo wilde zij al met Rico gaan trainen, maar dat gebeurde niet voordat hij haar waarschuwde. "Ik zei: ‘Papa is geen leuke trainer, hè? Als je iets niet goed doet, zegt papa dat duizend keer tegen je.’ Ze wilde het toch. Dus nu trainen we samen", aldus Rico. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rico Verhoeven ambieert Hollywood-carrière: 'Het is een passie van me'

Naast de liefde die hij voelt voor zijn kinderen heeft Rico inmiddels, na zijn scheiding van Jacky, ook de liefde gevonden bij een nieuwe vriendin.

Rico Verhoeven in de wolken met nieuwe liefde: 'Fijn om leven te delen'

02:11

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!