Hans Klok Beeld © ANP

Hans Klok vraagt Oekraïense artiesten mee op tournee

17 maart 2022 12:08

Hans Klok (53) heeft voor zijn nieuwe tournee artiesten uit Oekraïne gevraagd om mee te doen. De illusionist wil daarmee steun betuigen aan de bevolking na de inval van Rusland, zo maakte hij donderdag bekend.

"Vanaf 30 april gaan deze artiesten mee met mijn show "

Het gaat om het acrobatentrio Trio Three G. "Deze dames laten verbluffende handstand acrobatiek zien in een geraffineerde choreografie", aldus Hans. "De stijl past perfect bij mijn voorstelling. Vanaf 30 april gaan deze artiesten mee met mijn show ‘Hans Klok & Friends’ en ze blijven tot en met het einde van de zomer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hans Klok en vriend Dann stappen in het huwelijksbootje

Voor de acrobaten is ook een verblijf geregeld: "Ik reis met een circustent en daarbij worden comfortabele caravans geplaatst die van alle gemakken voorzien zijn. Het trio uit Oekraïne zal daar verblijven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers uiten massaal ongenoegen over The Roast of Hans Klok

Hans heeft de extra act niet alleen maar gevraagd om een statement te maken. "Het nummer behoort tot de absolute wereldtop. Deze dames werken vanaf hun jeugd samen en hebben een act ontwikkeld waarmee ze in heel veel landen furore maken. De laatste tijd vooral in Duitsland", legt hij uit. 

De tournee start op 30 april in Maastricht en gaat daarna door naar onder meer Eindhoven, Soest, Amsterdam en Rotterdam.

Afgelopen december werd Hans Klok publiekelijk afgemaakt tijdens de welbekende roast. Wij waren daar natuurlijk als de kippen bij. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rasti Rostelli en Giel de Winter gaan Hans Klok roasten

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!