Delphine Beeld © Instagram @delphinedevrieze

Temptation-ster Delphine na relatie van een maand weer single

17 maart 2022 13:50

Delphine is samen met haar ex Bert, met wie ze tien jaar een relatie had, een van de meest spraakmakende koppels geweest uit 'Temptation Island: Love or Leave'. En hoewel het er even op leek dat ze beiden weer gelukkig waren in de liefde - beiden met een ander, welteverstaan - onthult Delphine dat ze toch weer als single door het leven gaat.

"Mijn leven na Temptation is heel moeilijk geweest"

Op Valentijnsdag maakte Delphine haar relatie met haar nieuwe vlam nog Instagram official. Hoewel dat in deze tijd een big deal is, lijkt dat helaas weinig te zeggen over de houdbaarheid ervan. In een Q&A op Instagram laat Delphine namelijk weten dat haar relatie - die dus niet veel langer dan vier weken heeft geduurd - weer verbroken is.

De reden achter de breuk laat ze achterwege. Wel deelt ze met haar volgers dat haar leven na haar deelname aan Temptation Island niet heel voorspoedig verliep. 'Mijn leven na Temptation is heel moeilijk geweest! Ik heb er veel geleerd, maar ook veel door meegemaakt', schrijft ze hierover. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de nieuwe liefde van Temptation-sterretje Delphine

Intussen is haar ex Bert wél nog stapelgek op zijn nieuwe verkering en verklaart hij haar openlijk de liefde: 'Kelly, ik kan u alleen maar bedanken om aan mijn zijde te staan. Je hebt mij terug in liefde laten geloven en voelen. Ik ben ongelooflijk gelukkig met u en kijk uit naar onze toekomst. Temptation Island is niet alleen kommer en kwel geweest, want het heeft jou in mijn leven gebracht. Eind goed al goed.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Delphine uit Temptation neemt inboedel van ex Bert mee: 'Smerige actie'

In RTL Boulevard online serie Temptation Love Therapy deden de meest spraakmakende deelnemers van Temptation Island: Love or Leave hun verhaal. Hoe is hun Spaanse avontuur verlopen? Hebben ze de liefde gevonden? En hoe zit het met alle hardnekkige geruchten? Werkelijk niéts blijft onbesproken. In de laatste aflevering deed Delphine een boekje open over Bert. 

En voor de fans is er meer goed nieuws, want het spraakmakende programma keert vanaf 28 april weer wekelijks terug bij Videoland. En als klap op de vuurpijl begint het meteen met een dubbele aflevering. 

Temptation Love Therapy: Delphine herkent 'huilebalk' Bert niet terug

08:28

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!