Justin Bieber Beeld © ANP

Justin Bieber geeft update over gezondheid Hailey: 'Ze is sterk'

18 maart 2022 02:33

Justin Bieber (28) heeft zich tijdens zijn concert in de Amerikaanse stad Denver uitgelaten over de gezondheid van zijn vrouw Hailey (25). Zij werd afgelopen week met spoed naar het ziekenhuis gebracht toen bleek dat er een klein bloedstolsel in haar hersenen werd aangetroffen, nadat ze daarvoor symptomen van een beroerte tijdens het ontbijt kreeg. Justin sprak zijn fans toe en meldde hen "dat alles goed gaat". Dit is te zien in een filmpje dat hij op sociale media deelt.

"Waarschijnlijk weten de meesten van jullie wel dat het niet goed ging met mijn vrouw"

Tijdens de show viel de stroom tijdelijk uit, waardoor Justin een praatje maakte met het publiek. "Weet je, het leven zit vol verrassingen. Daar hebben we geen controle over, net zoals we hier nu bijvoorbeeld even geen stroom hebben. Waarschijnlijk weten de meesten van jullie wel dat het niet goed ging met mijn vrouw, maar ze doet het hartstikke goed nu en ze is sterk. Maar het was wel echt eng, weet je. Ik weet zeker dat God haar in de palm van zijn hand heeft en dat is goed," aldus Justin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Justin Bieber compleet in paniek door ziekenhuisopname Hailey'

Hij vervolgt: "Ik ben ontzettend dankbaar om hier vanavond met jullie te zijn en het leven te vieren. Er gebeuren momenteel vreselijke dingen in de wereld en om dan met z'n allen nu hier samen te kunnen zijn is precies waar ik wil zijn. Dus dank dat jullie er ook zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Bieber geeft viptickets aan fans in ruil voor 'goede daad'

Justin is al een poosje gelukkig getrouwd met Hailey en laat dit maar al te graag blijken. Zijn nieuwste album Justice staat dan ook helemaal in het teken van zijn vrouw. Daarnaast heeft hij ook laten weten dat hij graag een gezinnetje zou willen stichten met zijn grote liefde. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!