Adele Beeld © ANP

Adele deelt afvalgeheim: 'Ik eet nog steeds Big Mac'

18 maart 2022 03:55

Adele (33) heeft in een interview met 'Vogue' laten weten wat het geheim is van haar gewichtsverlies en bekent ook nog weleens een kipnuggets met een Big Mac en frietjes te eten bij McDonald's. "Ik heb dat gewoon nodig, anders houd ik het niet vol."

"Ik heb niet echt een specifiek dieet gevolgd"

De zangeres zit goed in haar vel en is gezonder dan ooit dankzij veel sporten en gezonder eten en drinken. "Ik heb niet echt een specifiek dieet gevolgd, maar ben vooral meer gaan bewegen en ben daardoor ook bewuster naar mijn eetpatroon gaan kijken. Ik heb ook niet aan periodiek vasten gedaan en heb juist elke dag een goed ontbijt genomen. Voorheen dronk ik tien koppen thee met twee klontjes suiker in elk kopje, dat doe ik nu dus niet meer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Adele in gesprek met andere partijen voor concertreeks Las Vegas'

Ze vervolgt: "Ik ben gewichten gaan heffen en heb mezelf opgelegd om twee keer per dag een flinke cardio-training te doen. Dat heb ik uiteindelijk drie jaar lang gedaan, waarbij ik tijdens de lunch een salade at van boerenkool, peterselie, selderij, appels en walnoten, met een dressing van olijfolie en citroensap. Daarnaast ben ik zelf gaan koken en vond ik het vooral leuk om recepten van Jamie Oliver te maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Adele grote winnaar bij eerste genderneutrale BRIT Awards

De Britse onthield zich niet geheel van alcohol, maar minderde enorm in haar gebruik. "Als ik behoefte had aan wijn dan wilde ik alleen maar Whispering Angel rosé drinken. En laat ik ook eerlijk zeggen dat ik zo nu en dan ook echt wel eens een Big Mac heb gegeten. Het moet wel leuk blijven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Adele neemt het ervan in Londense gaybar

Het was weer vanouds grappen en gieren op de rode stoelen bij Graham Norton waar Adele op de thee kwam. De Britse superster deed een boekje open over haar gecancelde Vegas concerten en hintte op gezinsuitbreiding. En als dat nog niet genoeg was, dook de zangeres ook nog even het nachtleven in na de show.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!