Nance Coolen Beeld © ANP

Nance zit nog altijd met vertrek SBS6 in maag: 'Keihard op de grond gegooid'

18 maart 2022 08:44

Nance Coolen (48) vindt het soms nog steeds 'een grote frustratie' dat ze niet weet waarom ze 'aan de kant is gezet' door SBS6. Dat vertelt de presentatrice in een nieuwe aflevering van de podcast 'De Broadcast'. "Ik kreeg nooit een antwoord op het waarom", aldus Nance.

"Ineens viel alles weg, je wordt dan keihard op de grond gegooid. En waarom?"

In de podcast vertelt Nance dat juist zij degene was die een gesprek met de directie van SBS6 initieerde. De boodschap dat er voor haar niet langer plek was, kwam dan ook extra hard aan. In 2012 hoorde de presentatrice dat SBS6 afscheid van haar wilde nemen. "Dat was het bericht wat ik kreeg binnen een kwartier. En toen stond ik buiten met helemaal niks meer. Ineens viel alles weg, je wordt dan keihard op de grond gegooid. En waarom?" vraagt ze zich af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

William Rutten ging na scheiding Nance vier jaar 'helemaal los'

Na al die jaren speelt het bij Nance nog steeds dat ze nooit een antwoord heeft gekregen op 'het waarom'. "En dat vind ik soms een grote frustratie", aldus de presentatrice. "Als bekende Nederlander mag je dan niet zeiken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nance voelt zich een Engelse bulldog door overbelaste kauwspier

Nance presenteerde meerdere grote entertainmentprogramma's bij SBS6. Tijdens haar werk heeft ze nooit vervelende dingen meegemaakt, vertelt ze in de podcast. "Het was altijd fijn en altijd leuk. Ik kan niet anders zeggen en ik weet dat er heel veel nare verhalen rondgaan. In die tijd heb ik echt nooit iets gezien of meegemaakt. Ik heb het alleen maar super leuk gehad, het was altijd een feestje. Ook na de show."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!