Zoon Hans Kazàn geeft update over verbeterde gezondheid van zijn vader

01:46

Hans Kazàn voorlopig nog in het ziekenhuis: 'Hij is nog erg zwak'

18 maart 2022 11:24

Hans Kazàn (68) moet ook vrijdag nog in het ziekenhuis in het Spaanse Marbella blijven. Dat vertelt zijn vrouw Wendy aan het 'ANP'. "De doktoren vinden het nog te vroeg voor Hans om naar huis te gaan. Hij is nog erg zwak."

"De doktoren vinden het nog te vroeg voor Hans om naar huis te gaan"

De 68-jarige goochelaar werd vorige week met spoed opgenomen nadat hij bijna twee weken lang zijn eten niet binnen kon houden. Overtollig maagzuur bleek de oorzaak. Vrijdagochtend hoorden Hans en Wendy dat hij nog niet naar huis mag. "Woensdag dachten de doktoren dat hij vrijdag naar huis zou mogen, maar hij moet voorlopig nog blijven. De doktoren willen de situatie nog meer aanzien", aldus zijn vrouw.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hans Kazàn opgelucht na diagnose: 'Verwacht snel aan te sterken'

Wendy had gehoopt dat haar man thuis kon aansterken. "Ik had al soep voor hem gemaakt. Dat neem ik nu maar mee naar het ziekenhuis." Er heerst een dubbel gevoel bij Wendy. "Hij wordt goed verzorgd in het ziekenhuis, maar hij is er al zolang. Inmiddels al twaalf dagen."

Wel gaat het steeds beter met Hans, laat Wendy weten. "Zeker vergeleken met hoe het was. Sinds gisteren is hij van het infuus af en kan hij weer kleine beetjes eten. Hij is ook niet meer misselijk, dus dat is positief."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vrouw Hans Kazàn deelt update: 'Dit houdt hij niet nog lang zo vol'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!