Beeld © Getty Images

Lisa Kudrow ziet Friends-reboot alleen onder déze voorwaarde zitten

18 maart 2022 21:23

Als het aan Lisa Kudrow (58) ligt, komt er reboot van 'Friends'. Helaas voor de fans van de serie zit heeft ze er wel een grote 'maar' bij: de actrice ziet het namelijk niet zelf zitten om mee te doen aan de reboot en acht de kans ook klein dat haar medespelers mee zullen doen. Toch mag dat volgens haar de pret niet drukken.

"Het lijkt me echt leuk om te zien hoe alle karakters terecht zijn gekomen"

Lisa speelde van 1994 tot 2004 de rol van Phoebe Buffay in de geliefde sitcom.Volgens Lisa komt er geen Friends-reboot, althans, niet met de originele cast. “Maar als ze bijvoorbeeld nieuwe acteurs zouden inhuren, dat zou ik best wel zien zitten. Het lijkt me echt leuk om te zien hoe alle karakters terecht zijn gekomen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boze fans in China laten zich uit over gecensureerde versie van Friends

Minder dan een jaar geleden kwam de hele cast van Friends nog bij elkaar voor een kleine reünie, waarbij ze opnieuw de set bezochten en ook allerlei herinneringen ophaalden. "Het is grappig, want als we samen zien is het alsof de tijd heeft stil gestaan", zo vertelde Matt LeBlanc destijds aan People Magazine. "We gaan dan gewoon weer verder waar we ooit waren gebleven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Friends-acteurs staan stil bij overleden collega 'Gunther'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!