André Hazes Beeld © ANP

André Hazes duikt op bij Holland Zingt Hazes-concert

19 maart 2022 13:54

Vorige week ging er een nieuwe Holland Zingt Hazes-reeks van start in de Ziggo Dome. Nederlands grootste artiesten zingen de sterren van de hemel om André Hazes senior te eren, maar één belangrijke gast schitterde door afwezigheid: André Hazes junior (28), tot nu. De zanger verschijnt op meerdere kiekjes op social media.

"Het is ontzettend jammer dat Dré er niet bij is"

Het dak ging er vrijdagavond weer af in de Ziggo Dome en ook André besloot een avondje mee te genieten van het festijn. Meerdere mensen delen foto’s met de zanger op Instagram, zo ook Chahid Charrak, beter bekend als 'Dutch Performante’. Op zijn Instagram Story plaatst hij een ontmoetingsfoto met de zanger. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Irene Moors: 'Ik heb een zwak voor André Hazes'

Vorige week gingen er ook al geruchten rond dat de zanger aanwezig zou zijn bij het concert, maar dit kon niet bevestigd worden. Zijn zus Roxeanne Hazes vond het een groot gemis dat haar broer er niet bij kon zijn. "Het is ontzettend jammer dat Dré er niet bij is. Ik denk gewoon dat het belangrijk is dat hij herstelt op welke manier dan ook. Dat is gewoon het belangrijkste nu", zo vertelde ze aan RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

'Het kan zijn dat André Hazes vanaf 2022 iets anders gaat doen'

Vorig jaar besloot André na een roerige periode eventjes rust te nemen. Zijn management liet destijds weten dat de zanger kampt met emotionele-burn-outklachten en tijd nodig heeft om weer op krachten te komen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

André Hazes weer herenigd met zoon én Monique tijdens feestje

Bekijk hieronder het hele gesprek met Roxeanne: 

Roxeanne Hazes mist broer tijdens Holland Zingt Hazes-concerten

00:57

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!