Julia (midden) met de andere leden van K3. Beeld © ANP

Julia Boschman: 'Voel me totaal niet meer het nieuwe lid van K3'

20 maart 2022 07:15

Julia Boschman voelt zich na een paar maanden in K3 helemaal op haar plek. "Ik voel me eigenlijk totaal niet meer het nieuwe lid van K3, maar echt onderdeel van de groep", vertelt de zangeres aan het ANP.

"De eerste paar shows waren best wel emotioneel"

Julia won vorig jaar het televisieprogramma K2 zoekt K3 en voegde zich toen bij Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen. Onlangs begon haar eerste tournee met de dames. "De eerste paar shows waren best wel emotioneel. Ik dacht echt: dat ík dit mag doen. Tijdens de eerste show maakte ik nog wel een paar foutjes, ook omdat ik erg nerveus was. Maar ik kom er steeds meer in. Het publiek heeft me ook echt in het hart gesloten."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Julia Boschman na winst K2 zoekt K3: 'Al mijn dromen komen uit'

Ook met haar collega's klikt het goed. "Je weet van tevoren natuurlijk niet hoe het gaat met een nieuw iemand erbij, iemand moet er wel in passen. Maar ze hoort er helemaal bij", vindt Marthe. "Ik werd meteen helemaal meegenomen en ik zit echt heel goed op mijn plek", vult Julia aan.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

K3 brengt benefietsingle 'recht uit het hart' voor Oekraïne uit

Waar de tournee voor Julia haar eerste concerten zijn, was het voor de andere twee dames vanwege de coronamaatregelen wel een hele tijd geleden dat ze voor een publiek optraden. Hanne vindt het 'echt geweldig' om weer op het podium te staan. "Het kwam heel hard binnen toen ik die gezichtjes weer voor de eerste keer zag."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!