Barrie Stevens pakt groots uit met 55-jarige theaterjubileum

20 maart 2022 10:30

Zanger, danser en choreograaf Barrie Stevens viert op 14 april zijn 55-jarig podiumjubileum. De 77-jarige Barrie zal dit doen met een speciale opvoering van zijn solovoorstelling I'm an artist in het DeLaMar Theater in Amsterdam. In de show blikt de artiest openhartig terug op zijn werk en zijn leven.

De locatie is bijzonder voor Barrie. Hij maakte 55 jaar geleden zijn debuut op datzelfde podium toen hij mee mocht spelen in de iconische musical Heerlijk duurt het langst van Annie M.G. Schmidt en Harrie Bannink. De première van deze voorstelling vond plaats in het DeLaMar Theater.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Barrie Stevens over zijn bekende uitspraak 'vooral doorgaan'

De kaartverkoop voor deze speciale voorstelling is zondag van start gegaan. Het multitalent kwam als jonge Engelsman naar Nederland om als danser ‘het vak’ in te gaan. Hij werd wereldberoemd in Nederland dankzij de kreet 'vooral doorgaan!' die hij in de jaren tachtig en negentig bezigde als jurylid van de Soundmixshow van Henny Huisman.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Barrie Stevens annuleert zijn theatertournee

Verder oogstte Barrie veel roem in de jaren zestig dankzij zijn rol in de hitseries Ja zuster Nee zuster van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink en Ti-Ta Tovenaar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!