Rachel Hazes en Klaas Otto Beeld © ANP

Rachel Hazes bevestigt liefde met No Surrender-oprichter

20 maart 2022 12:38

De hele wereld mag het weten: Rachel Hazes (52) is helemaal in de wolken met haar nieuwe liefde Klaas Otto (55), de oprichter van No Surrender. Dat bevestigt de weduwe van André Hazes met een intense zoenfoto op social media.

"Geen woorden nodig"

Begin dit jaar werd al bekend dat Rachel en Klaas ‘het heel gezellig’ met elkaar hebben. Toch ontkende Rachel destijds dat er sprake was van een relatie.

Nu lijken de twee tortelduifjes wel degelijk een koppel te vormen. Zaterdagavond verschijnt er op Rachel’s Instagram een fotootje waar ze zoenend opstaat met No Surrender-oprichter en veroordeeld crimineel Klaas. 'Geen woorden nodig', schrijft ze erbij met een hartje erachter.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rachel Hazes gevloerd door corona op haar verjaardag

Toch is niet iedereen even blij met het zoenkiekje. Vlak nadat de foto werd gepubliceerd werd Klaas gehackt door vermoedelijk zijn ex-vriendin die vervolgens aan de haal ging met zijn Instagram-account. Klaas reageerde al snel - met een borreltje op - om de teksten die op zijn Story verschenen te ontkrachten: "Dit slaat nergens op. Mijn account is gehackt. Mijn meisje is Rachel Hazes. Bij deze."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rachel Hazes 'heeft het gezellig' met beruchte No Surrender-oprichter Klaas Otto

Wie is deze man met wie Rachel haar tijd doorbrengt? Zijn naam is Klaas Otto en de twee zijn geen onbekenden van elkaar. Klaas is de oprichter van de veelbesproken motorbende No Surrender. Bij het grote publiek werd Klaas bekend, nadat hij werd beschuldigd van afpersing, zware mishandeling en het witwassen van 1,3 miljoen euro.

Daarop kreeg hij zes jaar gevangenisstraf. Klaas ging in hoger beroep en kwam in 2020, na drie jaar en vier maanden in detentie te hebben gezeten, vrij. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

André en Rachel Hazes halen herinnering aan 'die ouwe' op

Dít is Klaas Otto, de nieuwe 'vriend' van Rachel Hazes

02:47

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!