Rapper Snelle Beeld © ANP

Snelle niet bang voor nieuwe inzinking: 'Ik wil wat meer genieten'

21 maart 2022 10:28

Lars Bos (26), beter bekend als Snelle, heeft een pittig jaar achter de rug. In 2021 kondigde hij aan het even rustiger aan te willen doen, omdat hij flink oververmoeid was. Inmiddels gaat het stukken beter met hem, vertelt hij in een interview met het 'AD'. De zanger heeft de nodige maatregelen genomen om te voorkomen dat hij een nieuwe inzinking krijgt.

"Mentaal heb ik het wel op een rijtje"

Snelle heeft het de afgelopen drie jaar ontzettend druk gehad en dat zorgde ervoor dat hij niet altijd kon genieten en stilstaan bij zijn succes. Inmiddels is dat wel anders. "Dankzij mijn team en vanwege mijn eigen gemoedsrust", legt hij uit. "Mentaal heb ik het wel op een rijtje. De volgende stap wordt iets gezonder leven. Ik ga vaak te laat naar bed en eet nog niet gezond genoeg. En ik was ruim een halfjaar gestopt, maar rook weer af en toe een sigaretje."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Video-serie met Eagles-aanvoerder Kuipers en rapper Snelle

Voor de zanger is het vooral belangrijk om wat meer te leven in het 'nu'. "Pas had ik mijn grootste show tot nu toe, in de Lotto Arena in Antwerpen. Ik was de hele tijd bezig met mijn teksten, met waar ik moest kijken, of ik dacht aan wat de lichtman moest doen. Terwijl, als ik goed voorbereid ben, het sowieso wel lukt. Ik kwam daar het podium af en had nou niet echt genoten van het moment."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

DI-RECT, De Dijk en Snelle treden ook op tijdens de Zwarte Cross

Snelle probeert daarom wat meer tijd voor zichzelf te nemen, door bijvoorbeeld in zijn tuin te werken of met vrienden te gaan wandelen. Dingen waarvan hij helemaal was vergeten hoe fijn ze kunnen zijn. "Het klinkt misschien heel corny, maar ik wil wat meer genieten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Afrojack net als Maan en Snelle op Koningsdagfeest 538 in Breda

Om te voorkomen dat hij weer oververmoeid raakt, heeft hij zijn team uitgebreid. Nu denken er veel meer mensen met hem mee en dat scheelt. "Mijn begeleidingsteam is uitgebreid, ik heb onder anderen een nieuwe manager, die er met zijn collega's voor zorgt dat ik me daadwerkelijk kan focussen op muziek maken, doen wat ik het leukst vind. Bel ik hem op om iets te vragen over een bepaald filmpje dat we kunnen gebruiken voor de promotie voor de shows in Afas Live, zegt hij: 'Dat heb ik allang geregeld, zorg jij nou maar dat je stem morgen nog goed is.' Heerlijk."

Snelle is momenteel druk bezig met het maken van nieuwe muziek. Zo bracht hij onlangs een nummer uit over één van zijn grootste ergernissen: 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!