Jan Slagter Beeld © ANP

Jan Slagter 'het hele seizoen' niet meer welkom in Media Inside

21 maart 2022 10:15

Gijs Groenteman (48) en Marcel van Roosmalen (54) nodigen Jan Slagter (68) niet uit voor het komende seizoen van het NPO 3-programma 'Media Inside'. De Omroep MAX-baas is niet welkom, zo vertellen de twee maandag in hun podcast 'Weer een dag'.

"Ik zal één ding zeggen: het hele seizoen is meneer Slagter wat mij betreft helemaal niet meer welkom"

Jan Slagter vertelde vrijdag nog in RTL 4-talkshow Jinek dat hij overwoog een keer plaats te nemen in Media Inside, ondanks dat er vorig seizoen voortdurend grapjes over hem werden gemaakt. De omroepbaas had destijds toegezegd te komen maar zegde op het laatste moment af toen hij zag dat het niet om een serieus programma ging maar om satire. Vervolgens ontstond er in Media Inside een 'running gag' waarin elke aflevering de afzegging van Jan werd benoemd en hij elke keer opnieuw werd uitgenodigd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Slagter neemt mogelijk plaats in Media Inside

Die uitnodiging is nu komen te vervallen. "We gaan toch niet het stoeltje poetsen voor meneer Slagter omdat meneer zin heeft om langs te komen", zegt Marcel in de podcast. "Ik zal één ding zeggen: het hele seizoen is meneer Slagter wat mij betreft helemaal niet meer welkom. We hebben het gewild en ik begrijp nu niet meer waarom we dat hebben gewild."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Slagter behoorlijk ontdaan van reis naar Moldavië

De Omroep MAX-baas heeft momenteel wel belangrijkere dingen aan zijn hoofd. Zondag nam hij afscheid van weerman Piet Paulusma, die op 65-jarige leeftijd overleed aan kanker. Volgens Jan betekent het een 'einde van een tijdperk'.

Jan Slagter reageert op overlijden Piet Paulusma: 'Einde van een tijdperk'

10:34

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!