Bea Pols Beeld © Instagram @bea.pols

Bea Pols doet opnieuw aangifte tegen Sonja Bakker na Hoge Bomen

21 maart 2022 12:25

Afslankconsulent Bea Pols lag jaren geleden met Sonja Bakker (47) in de clinch, omdat zij haar recepten zou hebben gekopieerd. Sonja werd destijds niet schuldig bevonden, maar dat weerhoudt Bea er niet van om nu opnieuw aangifte te doen. Nadat ze dit weekend het programma 'Hoge Bomen' zag, waarin Sonja te gast was, besloot ze opnieuw stappen tegen haar te ondernemen.

"Je merkt dat Sonja geen enkele empathie heeft naar de gedupeerden"

In een interview met Shownieuws vertelt Bea dat ze met flinke tegenzin heeft gekeken naar het televisieoptreden van Sonja. "Ik heb me groen en geel geërgerd en vond het een heel slechte uitzending." Vooral de houding van Sonja is bij haar in het verkeerde keelgat geschoten. "Ik vond het ook ontzettend jammer dat er niet kritisch werd doorgevraagd. Je merkt dat Sonja geen enkele empathie heeft naar de gedupeerden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonja Bakker klaar met alle kritiek: 'Gooide mijn telefoon weg'

Sonja vertelde met tranen in haar ogen dat ze van mening is dat ze te hard is aangepakt. Ze bekende plagiaat te hebben gepleegd, maar volgens haar ontbrak het in de media aan empathie. "Het bleef maar doorgaan. Alles wat ik zei werd weer verdraaid." Bea is het hier absoluut niet mee eens. "Sowieso dat ze haar kinderen erbij haalt en het overlijden van haar vader. Ik heb ook kinderen en mijn vader is ook toevallig een halfjaar geleden overleden. Mijn kinderen moeten al vijftien jaar aanzien dat hun moeder in de ellende zit doordat Sonja haar eigen teksten niet kon schrijven."

Rob Goossens haalde onlangs nog naar Sonja uit, nadat bekend werd dat ze opnieuw plagiaat had gepleegd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Man Sonja Bakker kiest haar kleding uit: 'Doet m'n haren ook in de krul'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!