Klaas Otto Beeld © ANP

Nieuwe liefde Rachel Hazes neemt afstand van motorclubverleden

21 maart 2022 14:57

No Surrender-oprichter Klaas Otto (55), de nieuwe vriend van Rachel Hazes (52), stelt dat hij nooit meer bij een motorclub zal gaan. Dit zei hij maandag in het gerechtshof in Leeuwarden. Het Openbaar Ministerie ziet No Surrender als een criminele organisatie waar Otto, die de titel 'generaal' droeg, leiding aan gaf. Otto ontkent dit.

Het OM eist in hoger beroep een celstraf van 2,5 jaar. Dat was in 2020 ook het vonnis van de rechtbank. "Ik heb nu een heel ander leven", aldus Klaas maandag in zijn laatste woord. "Ik heb de motorclubs jaren geleden gedag gezegd. Er is niets meer dat op mijn oude leven lijkt."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rachel Hazes bevestigt liefde met No Surrender-oprichter

Klaas stapte in 2013 op bij Satudarah en richtte No Surrender op. Volgens het OM werd Klaas een dictatoriale leider van een organisatie die zich bezighield met drugshandel en geweld- en vermogensdelicten. Zo zouden er 'bad standings' hebben plaatsgevonden, een oneervol ontslag met mishandelingen en boetes tot gevolg. Het hof doet 16 mei uitspraak.

Klaas en Rachel Hazes, de weduwe van André Hazes, maakten afgelopen weekend op Instagram bekend een relatie te hebben. Zij deelden een foto waarop zij zoenen op een dansvloer. 'Geen woorden nodig', schreef Rachel erbij in het Engels.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Rachel Hazes wil in anonimiteit leven: 'Dit blijf ik niet volhouden'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!