Hans Kazàn Beeld © ANP

Hans Kazàn heeft ziekenhuis verlaten: 'Enorm opgelucht'

21 maart 2022 15:43

Hans Kazàn (68) lag bijna twee weken in het ziekenhuis, maar is nu weer in zijn eigen huis in Spanje. Dat laat de illusionist weten aan RTL Boulevard na berichtgeving van het 'AD'. Zijn vrouw Wendy vertelt dat ze hem in 45 jaar tijd nog nooit zó ziek heeft gezien.

"We waren enorm opgelucht"

De 68-jarige goochelaar werd twee weken geleden met spoed opgenomen nadat hij bijna twee weken lang zijn eten niet binnen kon houden. Overtollig maagzuur bleek de oorzaak. Afgelopen vrijdag hoorden Hans en Wendy dat hij nog niet naar huis mocht. "Woensdag dachten de doktoren dat hij vrijdag naar huis zou mogen, maar hij moet voorlopig nog blijven. De doktoren willen de situatie nog meer aanzien", liet zijn vrouw Wendy destijds weten.

Hans laat weten dat hij flink geschrokken is van de situatie. "Ik piep niet gauw", zegt hij. Maar door de maagzuren had hij toch ontzettend veel last. Zo verzwakte hij zichtbaar gedurende de weken dat hij ziek was. De oorzaak bleken de medicijnen te zijn die Hans slikt tegen diabetes. "Die verdraag ik dus blijkbaar niet goed. Daar ben ik onmiddellijk mee gestopt. Vanaf dat moment is het beter gegaan. We waren enorm opgelucht."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hans Kazàn voorlopig nog in het ziekenhuis: 'Hij is nog erg zwak'

Hans heeft veel meegekregen van de lieve berichten die hij heeft gekregen naar aanleiding van zijn tijd in het ziekenhuis. De berichten kreeg Hans, die geen social media heeft, binnen via zijn kinderen. "Maar ook via brieven, foto’s van mensen die bijvoorbeeld kaarsjes opstaken met gevoelige teksten erbij. En duizenden mailtjes, zo positief. Het was on-voor-stel-baar. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Ik ben daar diep van onder de indruk."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hans Kazàn opgelucht na diagnose: 'Verwacht snel aan te sterken'

Toen Hans nog in het ziekenhuis lag, maakte zijn familie zich uiteraard grote zorgen om hem. Zo ook zijn zoon Steven, die RTL Boulevard eerder een update gaf over de gezondheid van zijn vader.

Zoon Hans Kazàn geeft update over verbeterde gezondheid van zijn vader

01:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!