Bradley Cooper Beeld © ANP

Bradley Cooper geeft maandelijks 45.000 euro uit aan uiterlijk

22 maart 2022 16:05

Het is niet goedkoop om Bradley Cooper te zijn. De 47-jarige Hollywood-acteur geeft naar verluidt 45.000 euro per maand uit aan zijn uiterlijk, zo weet het Duitse 'Bild'.

Niet alleen de vrouwen in Hollywood (of met de postcode 90210) geven de nodige dollars uit aan schoonheidsbehandelingen. Bradley Cooper kan erover meepraten én waarschijnlijk zelfs de nodige aanbevelingen doen. Naar het schijnt krijgt de A Star Is Born-acteur elke dag gezichtsbehandelingen en stoomsessies om zijn poriën te reinigen. Tel daar nog dure antirimpelcrèmes bij op en je komt al snel uit op een astronomisch bedrag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bradley Cooper en Irina Shayk 'schoolvoorbeeld' van perfecte exen

De haren van Bradley Cooper groeien kennelijk hard, want twee keer per week laat de acteur ook nog zijn wenkbrauwen epileren en vraagt hij om 'andere onnodige haren' te verwijderen. Wat nog buiten dit budget van beautybehandelingen valt, zijn de kosten voor zijn personal trainer en voedingsdeskundige, zodat Bradley het hele jaar door in tiptopvorm blijft. Maar met een geschat vermogen van bijna 91 miljoen euro kan hij het lijden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vonk tussen Jennifer Garner en Bradley Cooper lijkt overgeslagen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!