Beeld © ANP

Rachel Zegler tóch welkom bij Oscars

22 maart 2022 20:06

Het lijkt erop dat Rachel Zegler (20) toch haar opwachting kan maken bij de uitreiking van de Oscars deze week. Volgens 'The Hollywood Reporter' is de hoofdrolspeelster van de film 'West Side Story' namelijk gevraagd om onderdeel uit te maken van de ceremonie.

Volgens The Hollywood Reporter is de actrice momenteel nog in Londen voor de opnames van de live-action remake van Sneeuwwitje, maar wordt er gekeken of zij zondag alsnog aanwezig kan zijn bij de uitreiking van de prestigieuze filmprijzen in Los Angeles.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoofdrolspeelster West Side Story niet welkom bij Oscars

Rachel had zondag nog laten weten dat zij niet was uitgenodigd voor de uitreiking van de Academy Awards. Het zorgde voor verbaasde reacties en ook werd het verhaal door veel media opgepikt. Op Twitter bedankte de actrice haar volgers voor de steun.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Actrice Rachel Zegler onder vuur na persiflage Britney Spears

West Side Story maakt zondag kans op zeven Oscars. De film is genomineerd voor beste regisseur (Steven Spielberg), beste film, beste vrouwelijke bijrol (Ariana DeBose), beste cinematografie, beste kostuums, beste productiedesign en beste geluid. Rachel, die de rol van Maria speelt, maakt zelf geen kans op een beeldje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Power of the Dog en West Side Story winnen Golden Globes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!