Beeld © ANP

Jennifer Lopez krijgt Icon Award en bedankt fans

23 maart 2022 04:02

Jennifer Lopez (52) mocht dinsdagavond in Los Angeles de Icon Award van radiostation iHeartRadio in ontvangst nemen. Tijdens haar speech bedankte de zangeres haar fans. "Jullie hebben deze droom voor me waargemaakt", aldus de zangeres tegen een enthousiaste menigte.

"Ik zou willen dat ik kon zeggen dat awards het belangrijkst voor me zijn"

"Ik zou willen dat ik kon zeggen dat awards het belangrijkst voor me zijn", zei Lopez met het beeldje in haar handen. "Maar dat is niet waar. Denk niet dat ik het niet waardeer, want dat doe ik wel. Maar dat is niet waar ik het voor doe. Ik doe het voor jullie. Want de liefde die jullie me geven, de waardering en de lieve reacties, het feit dat jullie me onderdeel maken van jullie leven, dat betekent het meeste voor mij."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ben Affleck en Jennifer Lopez kopen luxe villa van 50 miljoen dollar

De zangeres, die vanuit de zaal werd toegejuicht door dochter Emme (14), vriend Ben Affleck en diens zoon Samuel (10), werd emotioneel toen ze haar fans bedankte. "Jullie hebben dit voor elkaar gekregen. Jullie hebben dit gedaan voor mij. Bedankt dat jullie in mij geloofden ook toen ik dat zelf niet deed. Jullie hebben me geleerd wie ik ben. En laat ik jullie nog iets vertellen: ik ben nog maar net begonnen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jennifer Lopez krijgt eigen documentaire op Netflix

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!