Miley Cyrus Beeld © Getty Images

Vliegtuig met Miley Cyrus aan boord geraakt door bliksem

23 maart 2022 08:59

Miley Cyrus (29) is met het vliegtuig waar zij inzat in 'een enorme, onverwachtse storm beland', schrijft de zangeres op Instagram. Daarnaast is het vliegtuig door bliksem geraakt en moest het een noodlanding maken. Zowel Miley als haar team, vrienden en familie, die met haar meevlogen, zijn ongedeerd.

"Aan al mijn fans en alle anderen die zich zorgen maakten"

'Aan al mijn fans en alle anderen die zich zorgen maakten nadat ze hoorden over mijn vlucht naar Asunción', de hoofdstad van Paraguay, 'ons vliegtuig is in een enorme onverwachtse storm beland en door bliksem geraakt. Mijn team, band, vrienden en familie, die allemaal met me meereisden, zijn veilig na een noodlanding.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Miley Cyrus verliest topje tijdens optreden oud en nieuw

Het vliegtuig heeft de eindbestemming hierdoor niet kunnen bereiken, schrijft de zangeres. 'Ik hou van jullie', sluit Cyrus haar bericht af. Bij het bericht deelt ze een video van een vliegtuigraam. Hierop is te zien dat het binnen in het vliegtuig donker is. Ook buiten is het donker, op de lichtflitsen na die in de duisternis opdoemen.

De 'Wrecking Ball'-zangeres zou tijdens de tweede dag van het Asunciónico festival optreden. De eerste dag van het festival, op dinsdag, is afgelast vanwege de slechte weersomstandigheden. Onder anderen de Foo Fighters, Machine Gun Kelly en Doja Cat zouden die dag optreden. Of het festival woensdag doorgaat is nog niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Miley Cyrus neemt het wél op voor DaBaby, fans reageren verdeeld

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!