Amanda Bynes Beeld © ANP

Amanda Bynes wil niet met media praten over einde curatorschap

23 maart 2022 10:52

Amanda Bynes (35) is er nog niet klaar voor om met de pers te praten, zo laat de voormalige actrice via haar advocaat weten. Veel media zouden interesse hebben in een gesprek met Amanda, die na bijna negen jaar niet meer onder toezicht van haar moeder staat.

"Ze is nog niet klaar om te praten"

De She's the Man-actrice wordt 'overspoeld met verzoeken, vooral in de afgelopen vijf dagen', zegt haar advocaat David A. Esquibias tegen entertainmentwebsite TMZ. Maar 'ze is nog niet klaar om te praten' en 'houdt zich even gedeisd.' Onder meer The New York Times, The Wall Street Journal, Los Angeles Times, Vanity Fair en Elle zouden graag een interview met Amanda willen, meldt TMZ, dat verder zegt dat ook verscheidene televisieshows interesse hebben.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amanda Bynes na bijna negen jaar verlost van curatorschap

De voormalig kindster kwam op 27-jarige leeftijd onder curatele van haar moeder omdat het mentaal niet goed met haar ging. Amanda zou onder meer brand hebben gesticht op de oprit van een oudere vrouw. Haar moeder, Lynn Bynes, kreeg in 2013 zeggenschap over haar financiën en op het vlak van medische zaken. De rechter besloot die regeling dinsdag te beëindigen, nadat de voormalige actrice hier in februari een verzoek voor had ingediend.

Amanda, nu 35 jaar, kampte in het verleden met verslavingen. Zij is inmiddels al een aantal jaar van de drank af en gaat wekelijks naar bijeenkomsten van de Anonieme Alcoholisten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amanda Bynes verwijdert gezichtstattoo in aanloop naar rechtszaak

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!