Carlo Boszhard Beeld © ANP

Gaat ook Carlo Boszhard in drag in Make Up Your Mind?

23 maart 2022 11:22

Met het programma 'Make Up Your Mind' bleek Carlo Boszhard (52) een grote hit in handen te hebben. Kijkers smulden van de dragshow waarin onder anderen Jim Bakkum (34) en Barry Atsma (49) zich omtoverden tot drag queen. Een tweede reeks is onderweg. De grote vraag is natuurlijk of presentator Carlo óók een transformatie ondergaat.

"De uitkomst ziet u in de finale"

Die mogelijkheid bespreekt Carlo in zijn column in Televizier, waarin hij schrijft dat een eindredactrice hem heel graag een keer in drag wil zien. "Misschien in de finale", reageerde Carlo daarop. "Hooggehakt, glitterjurk aan en met schitterende make-up."

Toch ziet Carlo de volgende dag alweer af van het idee, terwijl de eindredactrice zich 'er zó op verheugt'. Om die reden overlegt Carlo maar eens opnieuw met zijn partner, Herald Adolfs. "Na een goed gesprek hebben we de knoop doorgehakt. De uitkomst ziet u in de finale op zaterdag 7 mei op RTL 4."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Carlo Boszhard geeft blik achter schermen bij 'Make Up Your Mind'

In totaal worden vijfentwintig bekende mannen omgetoverd tot de beste drag queens van het land. Aan het panel, met teamcaptains Nikkie de Jager en Fred van Leer, de taak om te raden welke mannen schuilgaan achter een pruik en make-up. 

Envy Peru, de winnares van het eerste seizoen van Drag Race Holland, is het hoofd van de vijfkoppige jury die de drag queens beoordeelt op hun prestaties.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Carlo Boszhard voelt zich gesterkt: 'Focus ligt op aangifte'

Het is te hopen dat Carlo, mocht hij in drag verschijnen in Make Up Your Mind, niet uit zijn jurk scheurt. In The Masked Singer bleek het overhemd van Carlo namelijk wel net een maatje te klein, waardoor er een flinke scheur ontstond. Dat fragment zie je hieronder terug.

Carlo scheurt uit zijn blouse in nieuwe aflevering Masked Singer

00:31

Make Up Your Mind zie je vanaf zaterdag 9 april om 21:30 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!