Robert Doornbos en Chantal Bles Beeld © ANP

Chantal Bles emotioneel om eerste kappersbezoek dochter: 'Die vreselijke chemotherapie'

23 maart 2022 12:08

Het is een bijzondere week voor de familie van Chantal Bles (35) en Robert Doornbos (40). Hun 6-jarige dochter Jada is op dinsdag voor het eerst naar de kapper geweest en dat is om meerdere redenen erg emotioneel voor haar moeder.

"Wat zijn we trots op onze kanjer"

Het eerste kappersbezoek is volgens Chantal voor iedere ouder een 'momentje'. 'Voor mij was dat het zeker, want het voelt als de dag van gisteren dat haar haren verdwenen door die vreselijke chemotherapie. Maar kijk haar nu! Het mooiste haar dat ik ooit gezien heb.' Om de eerste keer in de kappersstoel onvergetelijk te maken, hebben ze flink uitgepakt. 'Om dit een nóg specialer moment te laten zijn mocht Jada roze haar. Wat zijn we trots op onze kanjer.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robert Doornbos en Chantal Bles blikken terug op ziekte van hun dochter Jada

Toen Jada twee jaar oud was, werd er bij haar nierkanker met uitzaaiingen ontdekt. Robert vertelde later in Rooijakkers over de Vloer dat hij nog exact de datum weet waarop ze dit nieuws te horen kregen. "24 april 2018. Dat is een datum die je niet snel vergeet", vertelt hij hierover.

Robert was op de dag zelf in Engeland, toen zijn - toen nog zwangere - vrouw Chantal langs de dokter ging met hun dochter Jada. Nadat er allerlei onderzoeken werden uitgevoerd, begon er bij Chantal al een belletje te rinkelen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robert Doornbos en Chantal Bles staan na ziekte Jada dankbaarder in het leven

De dokters vertelden dat Jada een tumor van 12 bij 12 centimeter had op haar nier, waarna de grond onder Chantals voeten wegzakte. "Ik ben gaan schreeuwen en ik ben op hem in gaan slaan", vertelt Chantal. "Ik trilde ongelofelijk", voegt ze toe. 

Ze besloot om Robert in Engeland meteen op te bellen. Vanwege de shock waar Chantal zich in verkeerde, was het de arts die het slechte nieuws aan Robert bracht. "Ik krijg de telefoon en die man spreekt het uit: 'Je vrouw kan niet aan het woord komen en je dochter is ook hier. Ik heb de diagnose kanker gesteld. Het is foute boel. We gaan nu naar het ziekenhuis'", blikt Robert terug. "Ik zat op de grond. Ik werd gek", vertelt hij. 

Meer hierover in de video hieronder:

Robert Doornbos en Chantal Bles openhartig over ziekte dochtertje

05:18

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!