Robin Martens en Makéna Beeld © Instagram @robinmartensofficial

Zes maanden oude baby van Robin Martens zegt nu al 'mama'

23 maart 2022 14:24

Sinds de geboorte van dochter Makéna is Robin Martens (30) fulltime moeder. Zoals een moeder betaamt vindt ze haar dochter het leukste kind ter wereld en bijzonder is ze zeker: de kleine meid zegt zelfs al 'mama'. Dat vertelt de actrice in gesprek met het tijdschrift 'Fabulous Mama'.

"Het is zo’n leuk, lief kind"

Tijdens de zwangerschap vertelden mensen Robin al dat ze moet genieten, omdat die periode zo snel gaat. Zo snel gaat het na de geboorte ook, vindt de oud-soapie. "Makéna wil al zitten, staan, kruipen... Ze wil alles tegelijk. Ze heeft van de week zelfs al een paar keer 'mama' gezegd. Het is zo’n leuk, lief kind. Ze huilt bijna nooit. Soms jammert ze een beetje, dan heeft ze aandacht nodig. Ja, ze houdt van aandacht, net als haar moeder."

Zwangerschap Robin Martens na lastige periode 'een blessing'

00:32
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kersverse moeder Robin Martens ontploft van geluk

De carrière van Robin staat op een laag pitje sinds de geboorte van Makéna, maar daar hoopt ze binnenkort verandering in te brengen. "Want ik vind mama zijn heerlijk, maar ik wil ook weer graag aan het werk."

Wat ze gaat doen, weet Robin nog niet. Een terugkeer naar Meerdijk sluit ze in ieder geval niet uit. "Goede tijden zou ik wel heel leuk vinden. Maar dat weten ze, dat roep ik vaker. En ik zou het tof vinden om weer dansworkshops te geven. Ach, ik moet gewoon de kans weer krijgen, dan komt het allemaal wel goed."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robin Martens kampte met groot verlies tijdens zwangerschap

Het hele interview met Robin Martens is nu te lezen in Fabulous Mama. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!