André Hazes en Monique Westenberg Beeld © ANP

Monique trekt van leer tegen volger na kritiek op situatie met André

24 maart 2022 11:45

Monique Westenberg (44) heeft het aan de stok met een van haar volgers. De persoon in kwestie vindt het namelijk onbegrijpelijk dat Mo haar ex André Hazes (28) weer in huis laat en legt in een reactie op haar profiel fijntjes uit waarom, maar Monique is het er pertinent mee oneens.

"Ik ga je niet meer volgen; je bent zo'n instabiele vrouw"

Het grote raadsel waar André zich de afgelopen tijd schuilhoudt, werd deze week opgelost met behulp van Monique. Zij liet op Instagram doorschemeren dat haar ex weer welkom was in het huis dat ze ooit samen kochten. Ze deelde - al dan niet bewust - een foto van hun zoontje waarbij je André op de achtergrond op de bank zag liggen en verschillende Stories waarop te zien was hoe het herenigde gezinnetje gezellig aan het gourmetten was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg deelt nieuw puzzelstukje van André Hazes

Een van haar volgers kan er met haar hoofd niet bij en reageert onder een Instagram-post van Monique: 'Ik ga je niet meer volgen; je bent zo'n instabiele vrouw.' Zo, die kan Mo in d'r zak steken. 

En daar blijft het niet bij. Ze schrijft verder: 'Dat je weer met Hazes samenwoont, wie doet dat nou? Elke keer gaat hij vreemd en dat vind jij allemaal oké. Dan komt hij met hangende pootjes weer bij je terug.' De volger vindt het stom dat Monique erin trapt. 'Ik had meer verwacht van een vrouw als jij. Zo dom ben je. En ja, hij is de vader van André maar dat kan ook anders.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg moet herstellen na operatie

Monique laat het zich geen twee keer vertellen. 'Dus wanneer jij iemand in huis laat, woon je meteen samen? Daar zit nogal een verschilletje in', snauwt ze haar inmiddels ontvolgde volger toe.

De ex (voor zover bekend) van de zanger schrijft dat ze het vooral doet voor André junior. 'Vader en zoon vinden het heel fijn om samen tijd door te brengen. Samen vrij en onbevangen iets leuks doen, zit er in zijn geval in Nederland niet meer in tegenwoordig.' Ze vindt het niet meer dan normaal dat haar ex bij hen in huis is, zodat hij leuke dingen kan doen met zijn zoon. 'Ik heb van mijn ouders in ieder geval altijd dit voorbeeld gehad en dat heeft mij een heel fijne jeugd gegeven ondanks gescheiden ouders', zo legt Monique uit.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Roxeanne Hazes mist broer tijdens Holland Zingt Hazes-concerten

Na Andrés tweede breuk met Monique in maart 2021 kreeg hij iets met Sarah van Soelen. Op Instagram deelde het nieuwe koppel de ene verliefde foto na de andere. Tot september vorig jaar; toen maakte André bekend dat hij kampt met een burn-out. Sindsdien is hij minder in the picture. Tot hij deze week opdook op Moniques Instagram en werd gespot bij de Holland Zingt Hazes-concerten. Niet op het podium - hij kampt nog steeds met een burn-out - maar achter de schermen.

Sarah van Soelen heeft overigens nooit bevestigd dat het uit is tussen haar en André, maar bleef erbij dat het om een tijdelijke pauze ging. Toch kon RTL Boulevard deze week wel melden dat het huis dat André en Sarah samen gekocht hadden, nu alleen nog op naam van Sarah staat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes deelt liefdeskiekje met nieuwe vriend

En dan was er deze week ook nog van alles te doen om mater familias Rachel Hazes. Dat zie je in de video hieronder.

Geruchtenmachine rond Hazes-familie draait overuren

02:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!