Famke Louise Beeld © ANP

Famke Louise staat sinds moederschap 'heel anders in het leven'

24 maart 2022 13:27

Famke Louise (23) is sinds begin dit jaar de kersverse moeder van haar zoontje Nówie. Samen met haar vriend Denzel Slager (29) geniet ze met volle teugen van hun spruit. Op Instagram laat de zangeres weten dat ze inmiddels kan concluderen dat het moederschap haar compleet heeft veranderd als mens.

"Als ik mezelf vergelijk met de Famke van twee jaar geleden zie ik op dit moment een heel ander persoon"

Famke deelt met haar volgers dat ze 'heel anders in het leven' is gaan staan en dat dit al begon tijdens haar zwangerschap. Ook het veelbesproken imago dat ze gedurende haar carrière heeft gevormd, heeft de zangeres aan het denken gezet: 'Je gaat nadenken over je carrière en de manier hoe je je profileert.'  Daarnaast denkt ze ook veel meer na over 'met wie of wat' ze in aanraking komt, vertelt ze aan haar volgers. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise toont post-partumlichaam: 'De realiteit'

Famke Louise over moederschap

Terugblikkend op twee jaar geleden ziet Famke een groot verschil in haar ontwikkeling. 'Als ik mezelf nu vergelijk met de Famke van twee jaar geleden zie ik op dit moment een heel ander persoon met een heel ander doel in het leven.' Ook schrijft ze dat ze heel erg gefocust is op 'positiviteit en alles daaromheen'. Naast dat dit voor haar een prettige manier van leven is, concludeert ze dat ze hierdoor ook een 'leukere partner en moeder' is geworden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise: 'Nooit iets voorgevallen tussen Ali B en mij'

Wij spraken Famke en Denzel over de zwangerschap, de bevalling en de eerste spuitluiers. Ook vertellen ze over hun moeizame verhuizing. 

Famke Louise noemt moederschap 'het mooiste dat er is'

01:58

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!