Klaas Otto en Rachel Hazes Beeld © Instagram: @rachelhazes

Rachel en Klaas geven eerste interview: 'We hebben het fijn samen'

26 maart 2022 11:49

Terwijl de ietwat labiele ex van Klaas Otto (55) weer is uitgelogd van zijn Instagram, geven de tortelduifjes Rachel Hazes (52) en Klaas hun eerste interview samen. Aan Andries Jelle de Jong de eer om de twee het hemd van het lijf te vragen over hun nieuwe relatie.

"Ik denk dat Klaas wel op het goede moment in mijn leven is gekomen"

Rachel vertelt dat ze Klaas al 'jaren geleden heeft ontmoet' en dat ze altijd een 'vriendschappelijke band hebben gehouden'. Hoewel ze eerder dit jaar nog ontkende dat er sprake was van een romantische relatie, steekt ze dit nu niet meer onder stoelen of banken. "Sinds kort is dat meer. (...) Wij hebben nu een relatie", vertelt ze glunderend. Ook onthult ze wie de eerste stap heeft gezet, want volgens Rachel was het toch echt Klaas die haar verkering vroeg. Op de vraag wat Rachel zo leuk vindt aan haar nieuwe vriend en ex-lid van No Surrender, vertelt ze het volgende: "Heel leuke man. Heel lieve man. Ik ben echt trots op hem." Ook vertelt ze dat ze 'stapel' is op Klaas. "Wij hebben het fijn samen", voegt ze hieraan toe. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes wil in anonimiteit leven: 'Dit blijf ik niet volhouden'

Ondanks dat Rachel hiervoor een lange tijd single is geweest, vond ze het toch moeilijk om een man toe te laten in haar leven: "Omdat ik de hele dag met André bezig ben vind ik het op de één of andere manier raar om een man in mijn leven toe te laten. Ik zie het toch een beetje als verraad." Rachel vertelt dat Klaas echter op een 'goede moment' in haar leven is gekomen, aangezien haar werkzaamheden rondom André Hazes nu op een lager pitje staan. Klaas laat in ieder geval weten trots te zijn op zijn hardwerkende vriendin. Hij vertelt hierover: "Mensen die Rach niet kennen: zij werkt zo hard. Zij is gewoon Hazes." 

Klik hier om het hele interview te bekijken. 

Rachel Hazes dolgelukkig in nieuwe relatie met Klaas Otto

01:40
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes 'heeft het gezellig' met beruchte No Surrender-oprichter Klaas Otto

Ook op Instagram trakteren de tortelduifjes hun volgers op romantische kiekjes van hun samen. De zoenfoto hieronder was bedoeld om de relatie te bevestigen aan de buitenwereld. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!