James Bond Beeld © ANP

Amazon maakt spelprogramma gebaseerd op James Bond

26 maart 2022 12:52

Amazon werkt aan een televisieprogramma gebaseerd op de verhalen van de beroemde spion James Bond. In de show strijden volgens 'Variety' kandidaten in allerlei opdrachten op locaties verspreid over de wereld om een bedrag van een miljoen pond, omgerekend ruim 1,2 miljoen euro. Barbara Broccoli (61) en Michael G. Wilson (80), producenten van de 'Bond'-films, zijn bij het programma betrokken.

De deelnemers zijn verdeeld in duo's en doen opdrachten die hun uithoudingsvermogen en intelligentie testen. Ook moeten ze vragen beantwoorden die op beroemde locaties uit de Bond-films zijn verstopt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

James Bond-hit No Time To Die maakt kans op drie Oscars

De opnames van het programma, dat 007’s Road to a Million heet, moeten later dit jaar van start gaan. De serie zal te zien zijn bij de streamingdienst Amazon Prime.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

James Bond-acteur Jack Hedley op 92-jarige leeftijd overleden

The name is Bond, James Bond. Voor de laatste keer horen we deze iconische woorden uit de mond van acteur Daniel Craig die de rol voor de vijfde en laatste keer speelt in de film No Time to Die. Tegelijk met de internationale premiere in London was er ook in Amsterdam een blok Bekende Nederlanders naar de rode loper uitgerukt.

BN'ers voorspellen wie de nieuwe James Bond wordt

05:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!