Amanda Bynes Beeld © ANP

Advocaat Amanda Bynes geeft update na beëindigen curatorschap

26 maart 2022 16:56

Het gaat goed met Amanda Bynes (35), laat de Easy A-actrice via haar advocaat weten. Ze heeft zin om in haar nieuwe woning te trekken samen met haar verloofde, Paul Michael. Bovendien is ze 'blij met de liefde en volledige steun' van haar ouders in haar keuze om het curatorschap te laten beëindigen, meldt de advocaat.

"Het gaat heel goed met haar"

"Het gaat heel goed met haar en ze kijkt ernaar uit om in haar nieuwe woning te trekken met Paul", zegt de advocaat van Amanda, David Esquibias, tegen People. "Ze zijn actief op zoek naar meubels en ze is enthousiast over alles".

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Actrice Amanda Bynes staat nog langer onder toezicht

Lynn Bynes, de moeder van de actrice, kreeg in 2013 zeggenschap over haar financiën en op het vlak van medische zaken. De rechter besloot die regeling dinsdag te beëindigen, nadat de She's the Man-actrice hier in februari een verzoek voor had ingediend. Amanda liet eerder via haar advocaat aan TMZ weten dat haar ouders achter deze keuze stonden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amanda Bynes wil niet met media praten over einde curatorschap

Amanda, die op 10-jarige leeftijd doorbrak dankzij de Nickelodeonserie All That, kwam op 27-jarige leeftijd onder curatele van haar moeder omdat het mentaal niet goed met haar ging. Ze kampte met verslavingen en zou onder meer brand hebben gesticht op de oprit van een oudere vrouw.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amanda Bynes mogelijk snel 'bevrijd' uit curatorschap

Wie ook een lange tijd onder een curatorschap leefde, was zangeres Britney Spears. Na ruim tien jaar is ze eindelijk bevrijd van haar vader James Spears en Michiel de Vos was voor ons aanwezig bij dit historische moment. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!