Salar uit Big Brother Beeld © RTL/Wesley de Wit

Big Brother-winnaar Salar na finale uurtje geslapen: 'Heb tot laat gefeest'

27 maart 2022 10:47

Salar Abbasi Abraasi (27) heeft zaterdagavond het winnen van Big Brother tot in de vroege uurtjes gevierd. "Ik denk dat ik een uur heb geslapen. Ik heb tot laat gefeest met de bewoners en familie", zei hij zondagochtend tegen het ANP.

"De reacties die ik heb gehad, echt niet normaal"

Salar is na zijn vertrek uit het Big Brother-huis nog niet thuis geweest. "Vanmiddag komen mijn vrienden mij ophalen", zegt de winnaar, die in een hotel heeft geslapen. De realityster weet al wat het eerste is dat hij bij thuiskomst gaat doen. "Ik denk dat ik een rotirol ga halen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tobias onthult details Big Brother-romance met Grace

Salar kreeg zaterdag van de kijkers de meeste stemmen en versloeg Kristof en Grace. Hij kan het een dag later nog steeds niet bevatten. "De reacties die ik heb gehad, echt niet normaal. Ik heb natuurlijk niet alles kunnen lezen, maar wat ik globaal heb gezien was allemaal positief. Zoveel liefde."

Hoewel de realityster niet meedeed aan Big Brother voor het geld, heeft hij wel een bedrag van bijna 70.000 euro gewonnen. Daarvan gaat hij de eerstkomende tijd 'volop feesten', zegt hij. "En daarnaast investeren in mijn eigen webshop met kleding."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Brother-'koppeltje' uit elkaar getrokken vlak voor finale

Wat Salar verder na zijn deelname aan de realityserie van RTL 5 gaat doen, weet hij een dag later nog niet. "Ik geniet nu gewoon van mijn tijd daar. Ik leef in het moment." Of er een televisiecarrière in zit, weet hij ook niet. "Ik heb in Big Brother nooit beseft dat ik op tv kwam, daarom kon ik ook zo mezelf zijn. De televisiewereld is heel mooi en leuk, maar ook heel zwaar. Dus ik heb geen idee."

Voor Salar is het wel wennen om weer buiten te staan, want toen hij maanden geleden het huis in ging zag de wereld er anders uit. "Toen was er een strenge lockdown en nog geen oorlog. Ik heb niet alles meegekregen daar, maar de situatie is natuurlijk ernstig."

Geraldine maakt zich op voor bloedstollende finale Big Brother: 'Wordt spannend'

00:58

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!