Malia Obama en Barack Obama Beeld © Getty Images

Dochter Obama een van de schrijvers van Donald Glovers serie

27 maart 2022 13:32

Malia Obama, de 23-jarige dochter van oud-president Barack Obama, is een van de schrijvers van de nieuwe serie van Donald Glover. De acteur en rapper vertelt aan het tijdschrift 'Vanity Fair' dat hij haar heeft gestrikt voor zijn nog titelloze project voor Amazon.

"Ze is erg gefocust en werkt heel hard"

"Ze is ontzettend getalenteerd", vindt Donald, die ook de bedenker is van de serie Atlanta. "Ze is erg gefocust en werkt heel hard."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sterrenparade bij 60ste verjaardag Barack Obama

De oudste Obama-telg heeft al ervaring op de set. Malia, die een diploma van de prestigieuze universiteit Harvard op zak heeft, liep meerdere stages en werkte als productieassistent bij de serie Extant. "Ik heb het idee dat we nog veel van haar gaan horen", denkt Donald. "Haar schrijfstijl is geweldig."

Over de nieuwe serie van Glover is nog niets bekend. Naar verluidt gaat het over een 'Beyoncé-achtig' personage.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Meghan wilde uitgenodigd worden voor verjaardag Obama'

Barack Obama werd vorig jaar 60 en dat ontging de Amerikaanse pers niet. Want waar hij eerst bekend maakte flink te gaan schrappen in de gastenlijst vanwege corona, bleken er tóch honderden gasten aanwezig te zijn. Hierdoor kreeg de voormalige president bakken aan kritiek over zich heen. Michiel Vos keek op afstand toe en praatte ons bij.

Amerikaanse pers duikt op 60ste verjaardag Barack Obama

04:29

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!