Khloé Kardashian Beeld © Getty Images

Khloé Kardashian klaar voor nieuwe liefde in haar leven

27 maart 2022 22:04

Khloé Kardashian (37) is weer aan het daten en is klaar voor een nieuwe man in haar leven. Dat meldt een bron dichtbij de realityster aan People. "Khloé is nu gefocust op de toekomst", aldus de bron.

"Het lijkt er echt op dat ze over haar ex Tristan heen is"

"Vorig jaar eindigde slecht voor Khloé, maar dit jaar brengt haar nu al meer geluk dan ze in heel 2021 had. Het gaat heel goed met haar", aldus de bron. "Het lijkt er echt op dat ze over haar ex Tristan heen is. Ze is aan het daten en voelt zich goed."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Khloé Kardashian boos op de roddelpers

Eind vorig jaar bleek uit een vaderschapstest dat Tristan Thompson, met wie Kardashian dochter True (3) heeft en op dat moment een relatie had, een kind had verwerkt bij Maralee Nichols, zijn personal trainer.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ex Khloé Kardashian 'zorgt niet' voor pasgeboren zoon

De atleet ging vervolgens publiekelijk door het stof en bood Khloé zijn excuses aan. "Khloé, je verdient de pijn en vernedering waar ik voor gezorgd heb niet. Je verdient het niet om behandeld te worden zoals ik dat door de jaren heen heb gedaan. Mijn gedrag strookt niet met hoe ik jou zie. Ik heb ontzettend veel respect voor je en hou van je, wat je ook zal denken. Nogmaals, het spijt me ontzettend."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Khloé Kardashian deelt resultaat na drie maanden sportschool

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!