Beeld © ANP

Zieke Jan Rot keert na week gedwongen rust terug naar het podium

28 maart 2022 01:53

Zanger en cabaretier Jan Rot 64) staat weer op het podium. Dat laat hij zondagavond op Twitter weten. De artiest wordt behandeld voor darmkanker, maar hij blijft onvermoeibaar optreden.

"Ik verheug mij!"

'Na een week gedwongen rust vanmiddag weer op de planken', schrijft Jan. 'Het weerzien met De Kloosterhof In Hoogerheide, vlakbij Ossendrecht, deed me wel wat en dat was wederzijds. Fijne middag en de Jan doet ‘t nog. Vrijdag en zondag inhaal Middelharnis en Zevenhuizen. Ik verheug mij!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Line-up Matthijs Gaat Door In Concert inclusief Danny Vera en Jan Rot

Jan toert door Nederland met zijn show OK Boomer!. In Theater Luxor in Rotterdam vindt 24 april een speciale verjaardagsvoorstelling plaats. In eerste instantie wilde Rot de feestshow pas doen als hij 65 jaar oud werd. Maar vanwege zijn ziekte besloot hij eind vorig jaar het feestje een jaar eerder te vieren. De voorstelling moest eind november worden geschrapt vanwege de coronapandemie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Rot is 'dankbaar voor storm van warmte' sinds kankerdiagnose

Jan Rot is schrijver van boeken, liedjes en hij vertaalde de teksten van musicals als Hello Dolly! en Jersey Boys. Ook de teksten van de Nederlandse versie van rockopera Tommy van The Who zijn van zijn hand.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Rot is 'dankbaar voor storm van warmte' sinds kankerdiagnose

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!