Ruud de Wild hint op grote verrassing in The Passion

00:30

Ruud de Wild sluit zich aan bij The Passion als verteller

28 maart 2022 09:35

Ruud de Wild (52) is de verteller van 'The Passion'. De radio-dj zal het paasverhaal vertellen tijdens de uitzending vanuit Doetinchem. Met Ruud is de cast compleet. 'The Passion' is op 14 april te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.

"Als verteller in The Passion wil ik mij net zo onderzoekend opstellen als in mijn podcasts"

"Het paasverhaal ken ik al sinds mijn jeugd", reageert Ruud. "Het is niet alleen een religieus verhaal, ook maatschappelijk heeft het ons nog veel te zeggen in deze tijd. Als verteller in The Passion wil ik mij net zo onderzoekend opstellen als in mijn podcasts. Ik weet de antwoorden ook niet, maar ik stel me ervoor open. Het thema 'alles komt goed?!' is inmiddels mijn levensmotto. Niet alles hoeft altijd desastreus fout te gaan. Het leven is te kort voor gedoe."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim-Lian van der Meij speelt hoofdrol in The Passion

Eerder is onthuld dat Jezus wordt gespeeld door Soy Kroon, Maria door Noortje Herlaar en Judas door Dennis Weening. Verder zal Thomas Cammaert de rol van Petrus op zich nemen en speelt Kim-Lian van der Meij het personage Maria Magdalena, dat voor het eerst voorkomt in The Passion. Politicus Pilatus wordt gespeeld door Sabri Saad El Hamus en Sosha Duysker is verslaggever.

Thomas Cammaert speelt Petrus in The Passion: 'Stond bovenaan mijn lijstje'

00:47
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Jezus liep tijdens The Passion alleen maar te vloeken'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!