Beeld © Getty Images

'Will Smith was al boos op Chris Rock om eerder grapje over Jada Pinkett-Smith'

28 maart 2022 10:57

Will Smith (53) wist gisteravond voor de nodige opschudding te zorgen tijdens de uitreiking van de Oscars, toen hij comedian Chris Rock (57) vol in zijn gezicht sloeg. Chris maakte een grapje over de vrouw van Will, Jada Pinkett-Smith (50) en dat viel niet goed bij de acteur. Toch zou dit niet de enige reden zijn dat hij boos was op Chris. Will zou namelijk al een appeltje met hem te schillen hebben vanwege een eerder incident.

"Will is daar nog steeds heel boos om"

Chris maakte gister een grapje over het kale hoofd van Jada. Hij vertelde haar dat hij niet kon wachten om haar in G.I. Jane te zien, een film waarin Demi Moore met gemillimeterd haar een militair met die bijnaam speelt. Het grapje was nogal ongelukkig, gezien het feit dat Jada aan de haarziekte alopecia lijdt, een aandoening waardoor iemand gedeeltelijk of helemaal kaal wordt. Will vond het grapje ook allesbehalve leuk en liep daarom naar het podium om Chris een klap te geven.

Terugkijken: Will Smith verkoopt Chris Rock klap bij Oscars

01:04
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Will Smith geeft Chris Rock een klap tijdens Oscarceremonie

Toch beweert een bron nu dat het grapje niet de enige reden is dat Will zo uit zijn slof schoot, zo stelt PEOPLE. Chris zou tijdens de Academy Awards in 2016 ook al een grapje over Jada hebben gemaakt. "Toen hij in 2016 de awardshow presenteerde, had Jada de show geboycot omdat deze volgens haar te 'wit' zou zijn." Chris zou vervolgens hebben gezegd dat Jada de show niet kon boycotten, omdat ze überhaupt niet was uitgenodigd. "Will is daar nog steeds heel boos om", aldus de bron tegen PEOPLE.

Will won gisteravond nog een award voor Beste Acteur voor zijn rol in King Richard. Hij speelt in deze film de vader van tennissers Serena en Venus Williams en wist hiermee grote indruk te maken op de zussen. 

Will Smith raakt gevoelige snaar bij Serena Williams in film King Richard

05:21
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Will Smith openhartig over traumatische jeugd in biografie

Jaden Smith, de 23-jarige zoon van Will en Jada, reageerde op Twitter op de actie van zijn vader. 'Zo doen we dat', tweette hij nadat zijn vader Chris een dreun verkocht.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!