Beeld © REX by Shutterstock HH/ANP

Engelse Love Island-villa is voor dít gigantische bedrag verkocht

28 maart 2022 12:46

Als je een trouwe kijker bent van de Engelse 'Love Island', dan is de prachtige villa waar alles zich afspeelt je vast niet ontgaan. Al vanaf het allereerste seizoen wordt er in één en dezelfde villa gefilmd, maar daar komt binnenkort een einde aan. De makers van 'Love Island' hebben een ander stulpje moeten huren, omdat de huidige villa is verkocht.

"Er komt een fantastisch seizoen aan"

De villa in Mallorca stond al een tijdje te koop, maar is nu eindelijk verkocht. Het werd afgelopen week officieel overgedragen aan de nieuwe bewoner, die er maar liefst 3,6 miljoen euro voor heeft betaald. Voor dit gigantische bedrag krijg je een villa met vijf slaapkamers, een sportschool en een groot zwembad.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Victoria van Love Island weer gelukkig in de liefde

De villa was eerder al te huren voor 3000 pond per week. Het stulpje was ontzettend geliefd onder vakantiegangers en op een gegeven moment ontstond er zelfs een flinke wachtlijst, omdat fans van de serie massaal de villa aan het boeken waren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-ster Sarah heeft relatie met déze bekende zanger

Kevin Lygo, de scriptmanager van ITV, bevestigt dat er voor Love Island naar een nieuwe opname locatie gezocht moest worden, maar meldt daarbij ook gelijk dat die inmiddels gevonden is. "Het wordt geweldig. Ja, wederom op Mallorca. Er komt een fantastisch seizoen aan", aldus Kevin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island zoekt deelnemers voor gloednieuw seizoen

Niet alleen in Engeland, ook in Duitsland is Love Island een doorslaand succes. Niemand minder dan 'onze' Sylvie Meis presenteert daar het liefdesprogramma.

Sylvie Meis kijkt ogen uit bij de opnames van Love Island

01:34

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!