Papa Jay met zijn vijf kinderen. Beeld © YouTube-kanaal Papa Jay 010

Papa Jay en Saffiera uit Een Huis Vol verwachten een dochter

28 maart 2022 14:18

Het gezin van Papa Jay (38), de publiekslieveling uit 'Een Huis Vol', wordt in mei uitgebreid. Het is inmiddels hoog tijd voor de gender reveal: hij laat via Instagram weten dat hij samen met zijn vrouw Saffiera (36) een meisje verwacht.

"Ze krijgt geen moment rust"

Er is opnieuw gezinsuitbreiding op komst in huize Lopez en daar is Papa Jay maar wat blij mee. Vol trots deelt hij op social media dat hij opnieuw vader wordt van een dochter. 'Baby Lopez' plaatst hij bij de onderste foto (swipe) van de echo en roze babykleding. Ook heeft hij de reactie van de kinderen vastgelegd in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Papa Jay uit Een Huis Vol is getrouwd: ‘Alleen maar liefde’

Jay leerde Saffiera begin vorig jaar kennen en vroeg haar hetzelfde jaar nog ten huwelijk. Jay, die verlaten werd door zijn vrouw en sindsdien alleen staat voor de opvoeding van hun vijf kinderen, liet eerder in een interview met Shownieuws weten dat Saffiera geen kijker was van het programma en dus ook geen idee had dat Jay zoveel kinderen had. Gelukkig werd ze vanaf het begin al opgenomen in het gezin. "Ze noemen haar mama en voor hen voelt het echt als hun moeder, daar kom je niet meer tussen."

Dat zij nu samen een kind verwachten, is als de kers op de taart. "En als er nog eens drie komen, dan ben ik ook blij", vertelt hij in gesprek met AD. De kinderen zijn zo in de wolken met de komst van hun zusje dat ze iedere dag even aan de buik van Saffiera voelen. "Die krijgt geen moment rust", aldus Jay.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Papa Jay uit Een Huis Vol herdenkt overleden dochtertje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!