Heikki van Temptation Island Beeld © Instagram @heikkigeens

Heikki van Temptation Island krijgt kind met nieuwe liefde

28 maart 2022 17:05

Er is opnieuw een 'Temptation Island'-baby op komst. Heikki, die na het programma bij een andere vrouw de liefde vond, heeft op social media bekendgemaakt dat hij vader wordt.

Nadat Heikki in mei 2020 een punt zet achter zijn relatie met Milou, met wie hij deelnam aan Temptation Island, vindt hij maanden later opnieuw de liefde. Begin 2021 wordt hij zoenend op social media gespot met een andere dame. De vrouw in kwestie luistert naar de naam Kaylee en heeft een kindje, Sienna, waardoor Heikki alvast kan wennen aan het vaderschap. Het wennen is zo te zien gelukt, want het koppel breidt hun gezin nu verder uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heikki heeft nieuwe vriendin na Temptation Island-avontuur

Het babynieuws wordt wereldkundig gemaakt met een gender reveal. Daar onthult Heikki met zijn motor het geslacht van de baby: zodra hij gas geeft, komt er roze poeder uit de motor. Opnieuw een meisje voor Kaylee, dus. Voor Heikki wordt het zijn eerste kindje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na Heikki heeft ook ex-vriendin Milou de liefde weer gevonden

Op 28 april gaat alweer een nieuw seizoen van de ultieme relatietest van start. Volgens de presentatoren trapt het nieuwe seizoen af met een twist:

Nieuw seizoen Temptation Island trapt af met een twist

00:53

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!