S10 Beeld © ANP

S10 wil daten tijdens Eurovisiesongfestival

28 maart 2022 23:10

S10 (21) gaat als ze in mei in Turijn is voor het Eurovisiesongfestival tussen alle repetities door misschien wel daten. De zangeres heeft een account op Raya, een datingapp voor beroemdheden, en wil die wel eens in Italië testen, zo vertelde ze in 'De Avondshow met Arjen Lubach'.

"Ik heb Diplo erop gezien en ja, best wel lijpe mensen"

"Ik ben er momenteel geen onderdeel van. Ik ben er wel onderdeel van geweest. En ik denk dat als ik naar Italië ga ik er ook weer onderdeel van ga zijn, heel even", gaf S10 toe. Tot dusver leverde haar aanwezigheid in de app geen dates op. Wel kwam ze verschillende bekenden tegen. "Ik heb Diplo erop gezien en ja, best wel lijpe mensen."

Voor ze werd toegelaten moest ze eerst verifiëren dat ze daadwerkelijk bekend is. "Je moet een krantenartikel aanleveren voor je erop mag", zei S10 lachend. "Het is echt heel erg. Dat heb ik ook gedaan ja."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

S10 staat in het voorprogramma van Anouk

De zangeres is zich ondertussen ook al aan het voorbereiden op het songfestival. Zo heeft ze meerdere edities van afgelopen jaren teruggekeken. "Wat ik geleerd heb? Geen coke snuiven", zei S10 met een knipoog naar de ophef van vorig jaar toen de frontman van Måneskin drugs leek te gebruiken in de zogenoemde green room.

S10 breekt tijdens release songfestivalnummer: 'Veel ontlading'

05:45
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

S10 laat hakken in kast tijdens songfestival: 'Plas ik in broek!'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!