Beeld © ANP

Ziekenhuis start onderzoek na geruchten over kinderwens Rachel Hazes

29 maart 2022 09:43

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch onderzoekt of er mogelijk een lek is onder zijn werknemers, meldt het 'AD'. Aanleiding voor het onderzoek is een bericht op het Instagram-roddelkanaal JuiceChannel. Daarin wordt bericht dat Rachel Hazes (52) en Klaas Otto (55) in het ziekenhuis zijn geweest voor een vruchtbaarheidstest.

"Onze bron binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis geeft aan dat 'koppels' dit meestal doen als zij nog kinderen willen"

'Oké, Klaas Otto en Rachel Hazes zijn vorige week samen bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch geweest. Hier had Klaas Otto een onderzoek voor een vruchtbaarheidstest! Onze bron binnen het Jeroen Bosch Ziekenhuis geeft aan dat 'koppels' dit meestal doen als zij nog kinderen willen...' schrijft het kanaal, waarna ze speculeren of we Rachel 'binnenkort zwanger zien'. 

Als er sprake is van het lekken van privacygevoelige informatie, doet het ziekenhuis altijd onderzoek, aldus een woordvoerder van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. "Los van de vraag of het bericht op waarheid berust, wat ik overigens niet weet, wordt dan altijd een onderzoek gestart."

Dít is Klaas Otto, de nieuwe 'vriend' van Rachel Hazes

02:47
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel en Klaas geven eerste interview: 'We hebben het fijn samen'

Rachel en Klaas maakten hun relatie onlangs wereldkundig. Rachel vertelt in gesprek met journalist Andries Jelle de Jong van Nieuwe Revu dat ze Klaas al 'jaren geleden heeft ontmoet' en dat ze altijd een 'vriendschappelijke band hebben gehouden'. Hoewel ze eerder dit jaar nog ontkende dat er sprake was van een romantische relatie, steekt ze dit nu niet meer onder stoelen of banken.

"Sinds kort is dat meer. (...) Wij hebben nu een relatie", vertelt ze glunderend. Ook onthult ze wie de eerste stap heeft gezet, want volgens Rachel was het toch echt Klaas die háár verkering vroeg. Op de vraag wat Rachel zo leuk vindt aan haar nieuwe vriend en ex-lid van No Surrender, vertelt ze het volgende: "Heel leuke man. Heel lieve man. Ik ben echt trots op hem." Ook vertelt ze dat ze 'stapel' is op Klaas. "Wij hebben het fijn samen", voegt ze hieraan toe. 

Bekijk het hele interview hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes deelt liefdeskiekje met nieuwe vriend