'Onduidelijk wat rol Gianni was in methlab'

04:59

Vriendin van gearresteerde Temptation Island-ster laat van zich horen

29 maart 2022 11:00

Melissa van de Vin heeft voor het eerst publiekelijk gereageerd sinds haar vriend Gianni van der B. (29) is opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij het grootste methlab van Nederland.

Nadat hij eerder in Temptation Island een telefoon meesmokkelde, is Gianni nu één van de hoofdverdachten in het onderzoek naar een crystalmethlab in Nederweert. Het is het grootste lab dat ooit in Nederland is aangetroffen. Je verwacht dat zoiets je als partner niet in de koude kleren gaat zitten, maar Melissa laat via TikTok weten dat de meningen van anderen haar 'geen fluit interesseren'. Daarna deelt ze een filmpje met haar zoon Donder, die in december 1 werd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island-ster gearresteerd voor grootste methlab van Nederland

Het drugslab werd in juli 2021 al ontdekt, maar pas afgelopen 8 maart werden er drie mensen aangehouden voor betrokkenheid. Zij kwamen in beeld door een undercoveractie van de politie. Agenten deden ook invallen in woningen en bedrijfspanden van hoofdverdachten en Gianni van der B. en Damien B., maar zij waren op dat moment op vakantie in Dubai.

De realityster en Damien B. meldden zich op 14 maart zelf op het politiebureau in Venlo met advocate Gitte Stevens. Momenteel zitten alle vijf de verdachten in voorarrest. De vriendin van Gianni van der B. is geen verdachte.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Melissa en Gianni van Temptation delen unieke naam zoontje

Gianni van der B. en zijn partner Melissa deden in 2020 mee aan Temptation Island, maar de relatietest was voor het koppel slechts van korte duur. Het stel wist een telefoon mee te smokkelen tijdens de opnames en moest daarom als de bliksem het programma verlaten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!