Beeld © ANP

René van Kooten beledigd door 'compliment' in Beste Zangers

29 maart 2022 15:53

Naast zijn indrukwekkende carrière in de musicalwereld, is René van Kooten (49) ook regelmatig op televisie te zien. Zo speelde hij in 'Goede Tijden, Slechte Tijden', was hij te zien in 'The Masked Singer' én deed hij mee aan het programma 'Beste Zangers'. In die laatste show kreeg hij naar eigen zeggen een nogal vreemd complimentje.

"Wat moet je daar dan op zeggen?"

René wist hoge ogen te gooien toen hij in 2016 meedeed aan het muziekprogramma. In de nieuwe Veronica Superguide vertelt hij dat hij tijdens de opnames een complimentje kreeg dat niet helemaal goed viel. "Iemand zei toen tegen me: 'Wat zonde dat je in musicals zit, want je zou best zanger kunnen zijn.' Wat moet je daar dan op zeggen?" zo vraagt hij zich hardop af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Te vroeg geboren dochtertje René van Kooten mag bijna naar huis

Dat René meer dan alleen musicals kan doen, bewees hij wel in het programma dat hij ná Beste Zangers deed: The Masked Singer. Als Farao wist hij de harten van de kijkers in één keer te veroveren en het had niet veel gescheeld of hij had gewonnen. Helaas moest hij het opnemen tegen Emma Heesters, die uiteindelijk in de finale terecht kwam.

Farao René van Kooten verrast dochter: 'Mag het eindelijk zeggen!'

01:36
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

René van Kooten was bang om vrouw en dochter te verliezen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!