Doutzen Kroes Beeld © Getty Images

Doutzen Kroes reageert op Instagram-persiflage comédienne Celeste Barber

29 maart 2022 15:48

Zitten we te kijken naar 'De TV Kantine'? Nee, het is Celeste Barber (39), de Australische comédienne die menig beroemdheid persifleert op haar Instagram-pagina. Ditmaal is niemand minder dan ons eigen Doutzen Kroes (37) aan de beurt.

"Ik zie nú pas het verschil"

'Felt cute, won't delete later', schrijft Celeste bij haar imitatie van een van Doutzens sexy foto's. 'Instagram zal de foto binnenkort wel verwijderen vanwege hun 'richtlijnen voor de community' en hun cultuur van bodyshaming.'

Imitation is the highest form of flattery, zo zeggen ze, en Doutzen is het daar roerend mee eens: ze vindt het namelijk prachtig. 'Ik hou ervan', schrijft ze onder het tweeluik van de cómedienne. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Doutzen Kroes misschien 'met pensioen' vanwege coronacrisis

Doutzen is trouwens niet de enige. 'Hé zus', reageert Rens Kroes met een knipoog. 'Kunnen we niet van beiden evenveel houden?' vraagt een andere volger zich af. 'Ik zie nú pas het verschil. Het zijn de schoenen, toch?' ginnegapt een derde.

Het moge duidelijk zijn: Celestes humor wordt zeer gewaardeerd onder haar volgers én de beroemdheden die ze op de hak neemt. Wat minder werd gewaardeerd, was de coronasteun die Doutzen ontving. Het supermodel sprak zich regelmatig uit tegen de overheidsmaatregelen, maar zou wel geld hebben ontvangen van diezelfde overheid:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!