Mark Gillis Beeld © RTL Boulevard

Vier mannen melden zich bij politie voor brute overval op Mark Gillis

30 maart 2022 07:25

Er lijkt schot in de zaak te zitten wat betreft de gewelddadige overval op Mark Gillis (26). Vier mannen die enkele dagen voor de overval bij het chalet van Mark gezien zijn, hebben zich gemeld bij de politie. Dat was dinsdagavond te zien in het programma 'Opsporing Verzocht'. De mannen hebben zelf contact gezocht met de politie.

"Het is met geen pen te beschrijven"

Mark werd in november 2021 op brute wijze overvallen bij zijn chalet op het vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. In de dagen voorafgaand aan deze overval, zijn bij zijn chalet een aantal mannen gefilmd. Onderzoek moet nu uitwijzen of er een link is tussen de mannen en overval.

Eerder waren al beelden vrijgegeven van de overval op Mark, waarop te zien is hoe hij enorm wordt toegetakeld door drie overvallers. Ze bewerken hem zelfs met een taser en ze schoppen hem tegen zijn hoofd. "Het is met geen pen te beschrijven", zei Mark maandag bij RTL Boulevard over de overval. "Ik slaap er nog steeds slecht van."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Mark Gillis zag na overval andere kant van vader Peter: 'Hij had tranen in z'n ogen'

De politie is met man en macht op zoek naar degenen die Mark dit hebben aangedaan. De hulp van het publiek wordt nu ingeschakeld door de beelden van de overval vrij te geven. De politie onthulde in Opsporing Verzocht ook mogelijk een dna-match te hebben met een van de mogelijke daders.

Maandag sprak Mark bij RTL Boulevard over de nachtmerrie die hij heeft moeten doorstaan. Zijn verhaal én de beelden van de overval zie je in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Beelden van heftige overval op Mark Gillis vrijgegeven

Mark Gillis slaapt nog altijd slecht na gewelddadige overval: 'Met geen pen te beschrijven'

04:10

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!