Miljuschka Witzenhausen Beeld © ANP

Miljuschka herdenkt overleden oma Stien Holleeder: 'Haar kracht leeft in ons voort'

30 maart 2022 08:31

Dinsdag werd bekendgemaakt dat Stien Holleeder, de moeder van Astrid, Sonja en Willem en de grootmoeder van Miljuschka Witzenhausen (36) op 86-jarige leeftijd is overleden. Op Instagram staat Miljuschka stil bij het verlies van haar grootmoeder.

"Mijn lieve oma is niet meer"

'Mijn lieve oma is niet meer', schrijft Miljuschka bij een foto van zichzelf en haar oma. Op de foto zien we alleen de achterkant van Stien Holleeder, terwijl we juist de voorkant van de presentatrice zien. 'Haar kracht leeft in ons voort', vervolgt Miljuschka.

De familie Holleeder heeft maandag afscheid genomen van Stien, die in het bijzijn van haar dochters is gestorven, meldde De Telegraaf.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Moeder van Willem, Astrid en Sonja Holleeder overleden

Stien is vanwege veiligheidsredenen maandag in besloten kring gecremeerd, laten Astrid en Sonja in een gezamenlijke verklaring weten aan de krant. "We zijn heel blij en dankbaar dat dit onder begeleiding van politie toch heeft kunnen plaatsvinden", zo schrijven de vrouwen. "Er was vanzelfsprekend geen grote crematiedienst, maar een klein afscheid in het geheim wat vanwege de veiligheid een complexe operatie was."

Willem Holleeder, die sinds 2019 een levenslange gevangenisstraf uitzit vanwege meerdere liquidaties, was volgens de krant op nadrukkelijk verzoek van zijn moeder niet aanwezig bij het afscheid.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Miljuschka reageert woest op The Voice-rel: 'Intimidatie moet stoppen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!