Beeld © ANP

Linda de Mol vangt vijf Oekraïense vluchtelingen op in haar huis

30 maart 2022 12:10

Linda de Mol (57) heeft vijf Oekraïense vluchtelingen opgevangen in haar villa in Het Gooi. Dat bevestigt haar manager aan RTL Boulevard na berichtgeving van tijdschrift 'Weekend'. Het gaat om een moeder, drie kinderen en een oma.

"Het was een logische stap nu de kinderen de deur uit zijn"

"Ze heeft een moeder met drie kinderen en een oma bij haar in huis. Niet in haar tuinhuisje, maar echt in huis. Het was een logische stap nu haar kinderen de deur uit zijn. En omdat ze ook veel doet voor gezinnen, zoals met de LINDA. foundation", laat haar manager weten. "Binnen drie maanden zal de gemeente voor iets anders zorgen. Ze spreken nauwelijks Engels, maar gebruiken Google Translate (...) dus op die manier communiceren ze. Ook is er Engelse les geregeld", gaat de manager verder. "De jongen is 15, het meisje is 8 en de baby is 1,5. Het meisje kan in een opvangklas (...) Linda is langzaamaan weer aan het draaien. Het verdriet is er nog steeds en dat is niet zomaar in een paar weken weg. Het heeft echt tijd nodig, maar ze doet haar best."

Sinds januari woont De Mol alleen in de woning, nadat zij en haar partner Jeroen Rietbergen uit elkaar gingen. De The Voice of Holland-bandleider werd beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, waarop De Mol de relatie verbrak.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Linda de Mol voorlopig nog niet terug bij tijdschrift

Vorige week maakte haar manager bekend dat De Mol haar tv-werkzaamheden weer oppakt. Ze is bezig met een televisieserie op SBS6 waarin ze de hoofdrol gaat spelen. Binnenkort komt de zender met meer informatie over het project.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Miljoenenjacht op de lange baan door sabbatical Linda de Mol

De Mol legde haar werkzaamheden voor haar tijdschrift LINDA. ook neer. Wanneer ze daar weer aan de slag gaat, is nog niet duidelijk. Tot die tijd verschijnt ze ook niet op de cover van het blad. Haar tv-programma Miljoenenjacht van 27 maart werd uitgesteld naar komend najaar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!