Mark Gillis Beeld © RTL Boulevard

Politie krijgt elf tips over overval op Mark Gillis

30 maart 2022 15:00

De politie heeft elf tips binnengekregen sinds er beelden zijn verspreid van de overval op Mark Gillis (26), bekend van het SBS6-realityprogramma 'Massa is Kassa'. Een woordvoerder kan nog niet zeggen of ze ook bruikbaar zijn.

Dinsdagavond werd in het AVROTROS-programma Opsporing Verzocht al duidelijk dat zich vier mannen bij de politie hebben gemeld. Zij herkenden zich op beelden die enkele dagen voor de overval in de buurt van Marks chalet op vakantiepark Prinsenmeer werden gemaakt. De politie gaat de vier verhoren en op basis daarvan zal de officier van justitie bepalen of er sprake is van verdachten of niet. De woordvoerder benadrukt dat ze niet vastzitten.

Mark Gillis blij met media-aandacht voor overval

01:17
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vier mannen melden zich bij politie voor brute overval op Mark Gillis

De politie hoopt nog meer tips te krijgen. Woensdag wordt ook aandacht aan de zaak besteed in het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld op RTV Utrecht. In het weekend van de overval verbleven er namelijk veel gasten uit de regio Utrecht op Prinsenmeer.

De overval vond plaats in de nacht van 6 op 7 november vorig jaar. Op de beelden die in Opsporing Verzocht en Bureau Brabant op Omroep Brabant werden vertoond is te zien dat Mark door drie gemaskerde mannen wordt overmeesterd, getaserd en tegen zijn hoofd wordt geschopt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beelden van heftige overval op Mark Gillis vrijgegeven

Mark is de zoon van de Brabantse ondernemer Peter Gillis. De familie heeft sinds de zomer van 2020 een realityserie op SBS6. Peter Gillis is de eigenaar van de Oostappen Groep, waar een groot aantal Nederlandse en Vlaamse vakantieparken onder vallen. Hij runt deze samen met zijn kinderen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!